Harga Pos Laju berbeza mengikut berat tudung.
1 helai : RM7 (Semenanjung) / RM9 (Sabah & Sarawak) 2 helai : RM7 (Semenanjung) / RM11 (Sabah & Sarawak) 3 helai : RM9 (Semenanjung) / RM13 (Sabah & Sarawak) 4 helai : RM10 (Semenanjung) / RM15 (Sabah & Sarawak)
Harga Pos untuk Jamu Susuk Dara
Bawah 500grm : RM7 (Semenanjung) / RM9 (Sabah & Sarawak) 500gm - 1 kg : RM9 (Semenanjung) / RM13 (Sabah & Sarawak)
Name:
Email Address:
Address
Contact No.
Item Code / Quantity / Any Enquiries
Postage Method Pos Laju [(semenanjung RM6, s&s RM9) below 500g]
Put a website form like this on your site.

Thursday, September 13, 2012

MAGIC BODY SLIM SOAP

 
 
 
 
 
PRODUK BARU JSD:
MAGIC BODY SLIM SOAP FROM JSD
RM36.00/100G
RAHSIA RUMAHTANGGA
MAGICAL BODYSLIM SOAP-YG KURUS DAN MULUS
Digunakan diseluruh tubuh terutama digosok ke paha dan punggung yg berselulit, pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu, perut, pinggang,pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber. Penting juga digosok kepada bahagian berparut , celah kekotoran degil , badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.
Semasa penggunaan kulit akan berasa segar dan naturally dingin. Liang-liang kulit akan terbuka dan ini membantu penyerapan oleh satu bahan pelembab yang boleh melarutkan air dan lemak dibawah lapisan kulit . Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat. 
Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak , kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam .Lebih effect digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.Harga RM36 lulus KKM dan selamat digunakan.P/S: setiap usaha memperbaik pulih luaran & dalam, dgn berJSD ni kena terapkan sikap & ada keyakinan pd produk ni & istiqama tu penting..Insyaallah akn ada jln penyelesaiannya Boleh hubungi maera di evira85@gmail.com atau sms ke Aziah 0132388131 untuk pembelian dan konsultasi percuma.No comments:

Post a Comment